Új Targoncák

MAXIMAL targoncák Magyarország

01_kép.JPG

  

Nagy örömünkre szolgál tájékoztatni tisztelt ügyfe leinket, hogy cégünk 2010-tól megkezdi a MAXIMAL targonca Magyarországi forgalmazását. Célunk egy új igényes megjelenésű és kiváló minőségű targonca forgalmazása mindenki számára elérhető áron. A MAXIMAL targonca minősítéseit és valós tartalmi értékeit tekintve megfelel minden Európai elvárásnak.
Kedvező áron kínálunk megbízható diesel, benzin-gáz és elektromos targoncákat. Motoros targonca 1-7 tonna teherbírásig elektromos targonca 1-3 tonna teherbírásig 3 és 4 támaszú kivitelben. Minden típus CE minősített továbbá teljes dokumentáció kíséretében adjuk át ügyfeleink számára. Kérje ajánlatunkat és szakmai segítségünket, hogy jó áron jót kapjon. Bevezető akciónk jelentős kedvezményt és igazán kedvező finanszírozást takar. Akár 0% induló befizetéstől elvihető a MAXIMAL.

 

 A MAXIMAL Sino-American Zheijang Maximal Forklift Co Ltd nemrégiben mutatkozott be mint targonca gyártó. Targonca gyártását 2006-ban kezdte meg miután minden igényt figyelembe véve alaposan, felkészültek a nemzetközi piacon való méltó részvételre. A gyár a dél-keleti tengerparton kapott helyet a csodálatos Hangzhou városban. Jelenleg két szerelő soron folyik a munka a 25000 m2-es csarnokban ahol évi 5000 db targoncát, gyárt a MAXIMAL 40 magasan képzett mérnök közreműködésével és felügyelete mellett. Hamarosan kezdődik a beruházás második szakasza minek eredménye egy 660.000 m2-en fekvő korszerű létesítmény ahol a targonca gyártás eléri az évi 15.000 db-ot. Mielőtt megkezdődött a MAXIMAL targoncák exportja szerte a világban előtte nagyszámú targoncát teszteltek a belföldi felhasználók széles körében. Bizonyára mindenki számára ismert, hogy Kína ipara és kereskedelme rohamos léptekben fejlődik, aminek a megfelelő logisztikai háttér nélkülözhetetlen része. Kínában a MAXIMAL targoncák napi 2-3 műszakban folyamatosan dolgoznak. Számos raktári feladatok ellátásáért felelős vezetőt meghallgatva egyértelműen pozitív visszajelzéseket kaptunk a megbízhatóságot és a takarékos üzemeltetést illetően.
A minőség és megbízhatóság nem a véletlen eredménye. Magyarországon a MAXIMAL targoncát Japán ISUZU és YANMAR diesel valamint MITSUBISHI és NISSAN benzines erőforrásokkal ajánljuk. Természetesen a Kínai XINCHAI és CHACHAI  motoros változat is elérhető jelentős árelőnnyel. A MAXIMAL gyár az ISO 9001:2000 ISO 14001:2004 mellet rendelkezik a CE minősítéssel, továbbá a motorok megfelelnek típustól függően az EUR II és III elvárásoknak. MAXIMAL rendelhető manuális és automataváltóval. Az automata váltó a Japán TCM technológiára alapozva és követve annak precizitását, hosszú élettartamot és dinamikus munkavégzést garantál. Ajánljuk a mechanikus váltóval szerelt modelleket esetleg dupla kerékkel párosítva nehéz terepekre.
 Hidraulika szelep vagy más néven vezérlőtömb egy Kínában is működő Japán gyártótól érkezik, míg a tömítéseket a Japán NOK szállítja. Az elektromos targoncák egyenletes kifinomult mozgásáról az Olasz ZAPI elektronika gondoskodik.Kiegészítők széles választékával igyekszünk tisztelt ügyfeleink egyedi igényeit kielégíteni.